Over de visser inspectie

Over ons

De Visser Inspectie is een elektrotechnisch inspectiebedrijf, gevestigd aan de Wagenstraat te Wagenberg. Vanuit deze thuisbasis inspecteren wij door Nederland diverse elektrotechnische installaties voor een brede kring van klanten; van MKB tot grote fabriek en van privé-eigenaar tot installateur.

Eigenaar en oprichter Kees de Visser, start na zijn MTS diploma bij het suikerverwerkende bedrijf CSM suiker in Breda. Na hier jaar 5 jaar gewerkt te hebben in de functie onderhouds en storingsmonteur sloot deze fabriek haar deuren. De functie van Kees kwam hierdoor logischerwijs te vervallen.

Mede hierdoor start hij op 9 juni 2005, op vijfentwintigjarige leeftijd, het bedrijf De Visser Elektrotechniek

Na 18 jaar als elektricien aan de gang te zijn geweest, leek het voor Kees een logische nieuwe stap de elektrawerkzaamheden uit te breiden. Hij begon keuringen uit te voeren onder de naam van De Visser Elektrotechniek, en voerde o.a. NEN 1010 en NEN 3140 keuringen uit.

Aangezien er meer vraag kwam voor de inspecties, is besloten vanaf 2016 onder de naam De Visser Inspectie te keuren. Hiermee staat de Inspectie’tak’ los van de Elektra’tak’. Dit houdt in dat De Visser Inspectie geen herstelpunten zal oplossen, en dat dit tevens nimmer onder de noemer Van De Visser Elektrotechniek zal gebeuren. Deze transparantie is belangrijk en zelfs noodzakelijk!

Eind 2017 heeft kees zijn scope 8 diploma behaald en begin 2018 zijn scope10 diploma. De ervaring in het keuren is, sinds de start 18 jaar geleden, enorm gegroeid. Mede door het bijhouden van de veranderingen en het cursusaanbod, hebben wij afgelopen jaren vele mooie en diverse projecten kunnen aannemen.

Momenteel staat De Visser Inspectie aan de vooravond om geauditeerd te worden door Dekra voor zowel Scope 8 als Scope 10

Doordat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel en accuraat handelen. Ook voor grote projecten is de klant bij ons aan het goede adres. Door nauw samen te werken met collega-inspecteurs kunnen we vrijwel alle klussen aan, voor een scherp tarief.

Voor vragen, schroom vooral niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om eventuele vragen omtrent inspecties toe te lichten!

Klacht of aanbeveling

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken een nieuwe elektrotechnisch inspecteur.

Geen juiste certificering? Wij verzorgen jouw opleiding!

Tevens zoeken wij een inspecteur voor Zonnepanelen installatie (scope 12)

Wij regelen jou opleiding!

Heb je interesse in de functie van scope 8, scope 10 of scope 12 inspecteur?

Stuur dan een mail naar info@devisserinspectie.nl of bel

0162-852484 voor meer informatie.