NTA 8220 Scope 10

NTA 8220 / Scope 10

Een grote bedreiging voor uw bedrijfs continuïteit; brand binnen uw gebouw(en).

De Visser Inspectie biedt u daarom de NTA 8220 (Scope 10) inspectie aan. Dit is geen vervanging van de NEN 3140, maar specifiek gericht op het signaleren van brandrisico’s veroorzaakt door de elektrische installatie.

Tot voorheen was er geen vaste manier voor het specifiek controleren van brandrisico’s op elektrische installaties. De NTA 8220 is specifiek hiervoor ontwikkeld door iKeur, het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI. Ondanks dat het NTA 8220 geen wettelijke verplichting is, kan dit door verzekeraars gevraagd worden. Veel verzekeraars stimuleren inspecties van elektrische installaties.

Aangezien deze controlemethodiek specifiek voor dit doel is ontwikkeld, vraagt dit net iets meer van de inspecteur. Tijdens de keuring inspecteren wij naast de vaste elektrische installatie ook de veiligheid van risicovolle apparaten machines. Door het volgen van de juiste opleidingen, cursussen, het bijhouden van wijzigingen in wet -en regelgeving en natuurlijk een rijke ervaring, is de Visser Inspectie een uiterst geschikte partner voor uitvoering van de NTA 8220 (Scope 10).

Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u van ons keurig uitgewerkt rapport van onze bevindingen.

Vraag direct een offerte aan

Wij informeren u graag over de inspectie mogelijkheden